Риалити героят Лео Бианки и жена му Лучия чакат близнаци.

Бебоците трябва да се появят на бял свят до края на месеца. Това разкри музикалният и кулинарен експерт Лео в "На кафе" по Нова телевизия.

Лучия е доволна, че по време на бременността е качила само 15 кг. Тя показа и миниатюрните чорапки, които е приготвила за бебетата си, пише ''Блиц''.

Половинката й пък е притеснен от съветите на приятелите, които по-скоро го стряскали, отколкото успокоявали.

''Всички казват, че първите два месеца няма да можем да спим'', коментира той. И двамата родители са категорични, че бебетата ще ги обличат различно, защото всеки си е индивидуална личност. Всъщност Лео и Лучия чакат разнояйчни близнаци. Те са избрали и имената Матиа и Никол.

Лео и Лучия сменят жилището, защото ще им е тясно след появата на близнаците. От ефира Лео се помоли на майсторите да приключат до края на седмицата.

Иначе той разкри, че двамата с любимата му действали като магнит на двойки, които имат близнаци. "Те идват при нас и ни дават съвети", разказа Лео.

Лео и Део имат ново парче - "Дай газ", което утре ще се завърти. ''Аз съм като Тупак приготвих много песни преди да почина'', пошегува се Лео.