Дежурният тандем Лео и Део не пропуснаха да поздравят феновете с лятно парче в аванс, но този път двамата заложиха на нестандартно видео. Клипът към новата им песен „Сочните й устни“, в която с участие се разписва и Моисей, представлява анимационно филмче. Причината за тази идея – на изпълнителите просто не им се застава пред камера.

„С Лео отдавна имаме идея да заснемем клип, който да е анимиран. Може би заради факта, че с годините все по-рядко искаме да заставаме пред камерата и решихме да не се появим, а направо да ни нарисуват. Део има познати, които нарисуваха целия клип“, разказа пред „Монитор“ Лео.

Лео Бианки седна на масата на Берлускони

Сюжетът проследява мъжката компания на плажа, която е пленена от сексапилна мацка. Появяват се обаче изненадващи герои – жените на Лео и Део, както и техните деца. Лучия и Мариана набързо строяват половинките си докато Мойсей се радва на свободата си.

„Идеята беше да използваме един секссимвол на България, който да покажем. Искахме да има и малко автоирония, затова вкарахме във видеото жена ми и жената на Део, както и децата. За да може хората да разберат, че това е нашето ежедневие. Без разбира се да тормозим чужди жени. Но горе-долу искахме да си проличи личния ни живот“, сподели ни още най-успешният ресторантьор сред рапърите у нас. Неговите синове близнаците Николо и Mатия също са гледали видеото на „Сочните й устни“. Докато единия „много се радва“, другият не го харесва, защото „вижда майка си като дявол“.

Парчето всъщност съществува от две години. Текстът е дело на група „СкандаУ“, които го подаряват на приятелите си Део и Лео, а за бийта е отговорен руснакънт M1chellz. За благодарност, Тото и Лъчо също получават свои анимирани версии в анимационното филмче. „Винаги сме бягали от вулгарните текстове и се стремим да се изразяваме с шеговита ирония. Това се превърна в нашата запазена марка, на която не изневеряваме и в новата ни песен „Сочните й устни“, казва и Део.

Интересен факт е, че видеото е готово два месеца преди премиерата, която се състоя тези дни, но точно тогава на бял свят се появява втория син на вечно усмихнатия блондин. Аниматорите връщат наново кадрите и дорисуват малкия Теодор в ръцете на Мариана.