На Лео му тръгна на момичета, похвали го водещият Ники Кънчев в предаването си по Дарик радио ''Купон на изток от рая''.

Пеещият кулинар беше специален гост в студиото му, за да представи не една, а цели две нови песни – дуета си с Йоанна Дарк ''100 неща'' и първия си самостоятелен сингъл на български ''Яко парти''. ''Досега записвах само с момчета, като с Играта. Сега за пръв път работя с момичета.  Ето с Йоанна направихме дует, а с Мис България 2012 Габриела Василева заснехме видеото на ''Яко парти'', похвали се Лео.

Въпреки привлекателната компания в музикалните му проекти,  Лео е влюбен до уши в годеницата си Лучия.  Дори шеговитият въпрос на г-н Стани богат: ''Колко неща трябва да може една българка – 60, 70, 80 или 90?'' затрудни забавния италианец. Оказа се, че е задължително жените да могат 70 неща – ''69 и да готвят'', пошегува се Кънчев. ''Не говори така, Лучия да не ме бие'', върна шегата в ефир Лео.

Водещият на ''Какво ви забърка Лео'' по TV7 се похвали, че за Коледа ще подари на меломаните клипа на ''Яко парти'' с Мис България, който е обвързан и с анти-дрога каузата !no drugs на продуцентите на Лео и Миската !no frame media.

Скоро пък започват снимките на видеото към „100 неща” с Йоанна. Премиерата на забавния клип ще е след Нова година, „когато си починем от празниците”, засмя се певицата в студиото на Дарик радио.

Лео Бианки ще се присъедини към благотворителната инициатива на следобедното „Ники Кънчев шоу” на Дарик, като дари за търг ваучер за празнична вечеря в ресторанта си. Наддаването ще се състои на 20 декември.