Секссимволът на Холивуд Леонардо Ди Каприо ще се окаже най-ревностният привърженик на младите красавици. Без да го обявява публично през годините актьорът доказа, че до него може да застане само жена на възраст до 25 години.

В момента носителят на „Оскар“ се среща с Камила Мороне, на 21, и изглежда, че нещата около тях вървят добре, но според списание OK е добре да се види дали двамата ще останат заедно, когато красавицата премине тази възраст.  И докато годините на актьора растат и вече са 44, възрастта на неговата партньорка не трябва да надвишава 25.

Жизел Бюндхен търпяла Лео с лошите му навици

Дали зад решението да не създава семейство и деца не се крият творчески амбиции или факта, че баща му се е разделил с майка му, когато Лео е едва на годинка? Ясно е обаче, че актьорът има точно определен вкус за жените – дълги крака и руса коса. Сред известните му гаджета са Бриджит Хол, Кристен Занг, Хелена Кристенсен, Ева Херцигова, Жизел Бюндхен, Бар Рафаели, Блейк Лавли.

Защо Лео ди Каприо връща Оскара?

Освен това, спекулира се, че единствената му истинска любов е неговата колежка от „Титаник“ Кейт Уинслет. Разбира се, и двамата не коментират слуховете, но разкриват, че са много добри приятели, пише Монитор.