Тежък ремонт ще уплътни лятото на Лео Бианки, който дава рецепти всяка делнична утрин по TV7.

Кулинарят с афинитет към хип-хопа стяга апартамент в Драгалевци в очакване на близнаците си Николо и Матия.

С половинката му Лучия ще наредят детска стая в началото на септември, месец преди термина й.

”Много искам да се появят в края на октомври и да са Скорпиони. Тази зодия бележи страхотни хора”, сподели пред „Монитор” бъдещият татко.

Той си заплюл апартамент в полите на Витоша в близост до училище и детска ясла. Привеждането му в обитаем вид е поверил на стабилни майстори.

„Аз съм скаран със строителството. Един пирон не мога да забия. Всичко е в ръцете на бригадата”, каза Бианки.

”След 10 дни тръгвам на турне с много български изпълнители - Лора Караджова, Криско, Играта. Лучия я командировам след 15 дни при майка й в Италия. Отсега обаче ми мърмори, че не обикаляме по магазините за памперси и биберони.”

Лео имал предложения наследниците му да се родят в САЩ и да са американски граждани, но той отказал. Бебетата са заченати в Ел Ей и Ню Йорк, но таткото държи те да проплачат на родна земя и да са българи.

„Аз съм си отдавна тукашен!”, отсече патриотично пеещият майстор на пастата.

С Лучия не робуват на суеверието, че не трябва да шумят около щастието си и да пазаруват дрешки, докато синовете им да проплачат.

„Е, как така! Бебенцата, като дойдат, тогава ще е сложно. Аз мълчах до третия месец, но ето че всички разбраха. Ние сме в ръцете на Господ. И той е добър към нас”, казва лъчезарният кулинар.