Лео Бианки ще проведе „открит урок” по приготвяне на вкусни италиански ястия пред всички желаещи курортисти в Слънчев бряг.

Тв кулинарят ще демонстрира уменията си в приготвянето на вкусна паста на 17 юли.

Шоуменът ще дава напътствия на всеки желаещ приходящ турист да опита таланта си и сам да приготви специалитета за около десетина минути.

Преди да пусне в действие опашката от желаещи обаче, Лео Бианки ще демонстрира сам как се приготвя прясна италианска паста, правейки истинско кулинарно шоу на открито.



Желаещите за италианска паста „направи си сам” ще могат да съчетават продукти като моцарела, чери домати, бекон, гъби и други характерни съставки, а Лео ще наблюдава за правилното изпълнение и ще асистира.

Шоуменът, добре познат от тв предаването “Какво ви забърка Лео”, както и от българската музикална сцена, обещава рецептата да е за здравословна паста, която не създава дискомфорт и е съобразена с необходимата за горещото време лека и в същото време пълноценна храна.

Междувременно Лео разпродаде всичките си имоти в родната Италия и смята да се установи завинаги в България. Причината да вземе такова кардинално решение са данъците.

Писнало му да плаща високи сметки за имуществото си там, а всъщност да живее на българска земя.

Въпреки всичко италианецът е решил да кръсти близнаците си Матия и Николо в родния си град Анкона. На тържеството са поканени много приятели и роднини на Лео и половинката му Лучия.

Таткото се разбрал с отчето церемонията да е по-кратка, за да не се отегчават присъстващите.