Шокиращото твърдение, че някой се е опитал да убие Боби Кристина, обикаля медиите.

Скандалното изказване е направено от лелята на момичето, което е в кома от 31 януари. Според Леола Браун, сестрата на Боби Браун, срещу Кристина е извършено покушение.

Тя се кълне, че някой умишлено е надрусал 22-годишната щерка на гласовитата Уитни Хюстън, а после е положил безжизненото й тяло в пълната вана - за да се удави и всичко да изглежда като опит за самоубийство.

Лелята на Боби припомня, че всички от семейството отчаяно се борят за голямото й наследство и има не един и двама, които биха направили и невъзможното за баснословната сума в сметките й.



Според властите момичето на Боби Браун и Уитни Хюстън се е надрусало с успокоителни и е извършило опит за самоубийство - подобен на този на майка й, която беше намерена удавена във ваната си.

Една от последните версии, по която криминалистите работят, е, че Боби е била зверски малтретирана, преди да изгуби съзнание за дълго. Според сайта TMZ прокуратурата има доказателства, чрез които може да обвини за покушението съпруга й и неин доведен брат - Ник Гордън. Че е упражняван физически тормоз над дъщерята на Уитни, станало ясно от странните наранявания по тялото й.

Предполага се, че Ник е посегнал на жена си часове преди тя да бъде намерена в безсъзнание в апартамента си в Джорджия. Макс Ломас - семейният приятел, който открил безжизнената Боби Кристина - твърди, че е пристигнал в жилището й в 9 сутринта на 31 януари.

Когато с Ник влезли в апартамента, вътре било тихо. Тогава съпругът предположил, че половинката му спи. Ломас забелязал, че Гордън е доста притеснен.

Странно му се сторило, че съпругът се заел да почиства съмнителни петна от кръв. Час по-късно в дома позвънил кабелджия. Той заявил, че му трябва достъп до спалнята. Макс го завел в стаята за отдих и забелязал, че Боби Кристина я няма.

После я потърсил в банята и намерил проснатото й тяло. Ломас тутакси позвънил на 911. А след като продиктувал адреса, започнал да прави изкуствено дишане на младата жена.

Полицаите разпитали и Ломас, и Гордън. Адвокатът на Макс гарантирал на ченгетата, че клиентът му ще окаже пълно съдействие на разследването и ще разкаже всичко, което знае за мистериозното изпадане в кома на ВИП щерката.

"Боби Кристина имаше големи проблеми с дрогата, които се засилиха след смъртта на майка й. По всичко личи, че и в личния си живот тя е повторила съдбата на Уитни - търпяла е огромни унижения", коментират близки до семейството.