Холивудската звезда Леонардо ди Каприо за пореден път си смени гаджето.

Едва скъсал с 22-годишната германска манекенка Тони Гарн, 40-годишният актьор се хванал с 24-годишната американска актриса и моделка Кели Рорбах, разкрива вестник "Ню Йорк пост" на своята 6-та страница, посветена на светския живот.

Изданието отбелязва, че наскоро Кели Рорбах бе призната за "Откритието на годината" от изданието Sports Illustrated Swimsuit. През 2007 г. с тази титла бе удостоена и израелката Бар Рафаели, която тогава минаваше за годеница на Ди Каприо.



Лео и Рафаели скъсаха през 2011 г след 6-годишна връзка и той така и не си намери постоянна спътничка в живота. Ди Каприо си сменяше партньорките на всеки 6 месеца или дори по-често. При това любовници му бяха все високи блондинки от света на модата. До романа с Тони Гарн той се срещаше с Нина Агдал. Имаше и слухове за особени отношения на Лео с певицата Риана.

Имаше и съобщения за мимолетни негови романи с австралийските моделки Кензъл Шулер и Елис Крофърд, а също и с румънската манекенка Мадалина Генеа, както и с американската моделка Елин Хизъртън. Още преди връзката си с Бар Рафаели пък Леонардо ди Каприо дълги години бе гадже с бразилския супермодел Жизел Бюндхен, с която се разделиха именно заради постоянните изневери на холивудската звезда.