По здравословни причини и вследствие на лекарска забрана, концертът на сръбската мегазвезда Лепа Брена, който бе обявен за 18 декември в Арена Армеец, се отлага за 23 март (петък) 2018 г., като залата отново остава същата. Новината съобщи самата юголегенда в официално изявление:

„Поради редица активности и много ангажименти през последните няколко месеца бях изключително натоварена и се чувствам много изтощена. По препоръка на моите доктори се нуждая от пълна почивка. За да избегна евентуални усложнения вследствие на предишно заболяване, е необходимо да преустановя ангажиментите си за срок от 2 седмици. Много съжалявам и се извинявам на всички мои верни фенове в България, че се налага да отложа шоуто си в София, но се надявам да ги видя на новата дата за концерта – 23 март 2018. Благодаря на всички за разбирането!“

Любимката на Балканите ще направи и специален жест към присъстващите на концерта й през март! Звездата ще подари на всеки, закупил билет за шоуто й у нас новия си албум, който предстои да излезе съвсем скоро на пазара. Дискът ще бъде раздаван в деня на самото събитие срещу представен пропуск при влизане в залата.

Закупените билети за концерта на Лепа Брена с дата 18 декември 2017 г. важат за новата дата 23 март 2018 г. без презаверка. Тези, които желаят да върнат своя пропуск, могат да го направят в срок до 10 януари 2018 г., като сумата ще им бъде напълно възстановена. Билетите се връщат на касата на Eventim, от която са закупени. Пропуските, закупени с кредитна карта, могат да бъдат изпратени или върнати лично в централния офис на Eventim, като сумата по кредитната карта се възстановява в срок до 14 работни дни.

Новата дата за концерта на Лепа Брена е 23 март в зала Арена Армеец.