Балканската икона Лепа Брена подготвя поредната голяма изненада за българската публика. На предстоящия й концерт на 18 декември в Арена Армеец гост-звезда на уникалното шоу ще е не кой да е, а собственият й син Стефан Живойнович. Двамата ще изпълнят заедно обща песен, което ще бъде и своеобразен дебют за талантливия младеж пред българските почитатели на сръбската певица.

Синът на юголегендата е една от изгряващите звезди в Западната ни съседка и по мнението на музикалните критици го очаква обещаваща кариера на поп-изпълнител. Наследникът на Брена и великия тенисист Боба Живойнович е 25-годишен, като вече има няколко успешни парчета зад гърба си, сред които е и сингълът „Druga Liga“ превърнал се в един от най-слушаните хитове в Сърбия.

Новината за участието на Стефан Живойнович на концерта на любимката на Балканите у нас идва малко след като самата тя обяви, че подготвя 30-минутен биографичен филм за живота и кариерата си, който публиката в Арена Армеец ще има възможност да види непосредствено преди началото на вълнуващия спектакъл на 18 декември. Освен любимите песни „Ti si moj greh“, „Luda za tobom“, „Jugoslovenka“, „Bosanac“, Лепа Брена ще изпълни за първи път у нас и парчета от новия албум, който се предвижда да излезе на пазара съвсем скоро.

Концертът на Лепа Брена ще е на 18 декември в зала Арена Армеец