Днес, 20-ти октомври, балканската мега звезда Лепа Брена, която само след 2 дни ще зарадва българската публика в препълнената зала „Арена Армеец“, ще отпразнува своя 55-ти рожден ден.

Легендарната певица, която се очаква съвсем скоро да пристигне в София, по всяка вероятност ще празнува няколко дни юбилея си – първо със семейството си в Белград и после с всички нейни почитатели на концерта на 22 октомври у нас.

Лепа Брена ще кацне в София заедно със съпруга си Слободан Живойнович – тенис ракета номер 1 в света за 1986 г. Очаква се звездното семейство да пристигне ден-два по-рано от дата на концерта, за да може певицата лично да се убеди, че всичко свързано с организацията на впечатляващото й шоу у нас, е по план.



Междувременно стана ясно, че заради огромния интерес към грандиозния концерт на юго легендата, организаторите са пуснали в продажба допълнителни билети. Говори се, че до момента феновете, желаещи да видят Лепа Брена на живо на 22 октомври в „Арена Армеец“, вече са повече от 11 000. По всичко изглежда, че шоуто несъмнено се очертава като едно от най-вълнуващите и мащабни музикални събития за сезона.

Концертът на Лепа Брена е на 22 октомври в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Търсете допълнителните билети за концерта в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 20 до 55 лева.