Сръбската мега звезда Лепа Брена, която готви впечатляващ концерт за 22 октомври в София, зарадва своите фенове с нова песен „Ljubav nova“.

Парчето представлява прочувствена балада с модерен аранжимент и завладяващ текст и несъмнено ще се превърне в най-горещия балкански летен хит.

Още с появата си песента предизвика истински фурор в социалните мрежи, където многобройните почитатели на легендарната певица мигновено изразиха своето възхищение и поздравиха певицата.

Автор на музиката на „Ljubav nova“ е Амир Казич, а чувственият текст е дело на Алка Вуица. Песента, с която звездата още веднъж доказва своята класа и това, че винаги е на гребена на вълната, може да бъде чута в канала на певицата.

Концертът на Лепа Брена, на който звездата ще изпълни най-големите си и легендарни хитове от началото на кариерата си до днес, ще е на 22 октомври в зала „Арена Армеец“.

Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 20 до 55 лева.

Основен медиен партньор на събитието е Balkanika MTV. С медийната подкрепа на: Vbox7, FEN TV, Канал 3, в. Стандарт, в. Телеграф, Actualno.com, Iwoman.bg, Pik.bg, Blife.bg, Bnews.bg Meloman.bg, Svetsko.bg, Starlette Magazine, Jenata.bg, Хайлайф, радио Веселина, радио Зорана, радио Кракра, Атлетик фитнес, Cashterminal.