Легендата на югофолка Лепа Брена развя българското знаме по време на големия си концерт в зала „Колодрум” в Пловдив вчера.

56-годишната певица забавлява феновете с най-големите си хитове близо два часа и половина, след като бе подгрята с по 60-минутни сетове от българските си колежки – Рени и Камелия.

Брена предизвика силни овации още с първото си изпълнение на сцената. С помощта на 5000 меломани, присъстващи в залата, тя изпя прочутата си песен Ti si moj greh.

По време на концерта сръбската звезда смени два тоалета. При първата си поява пред българската публика тя бе облечена в полупрозираща черна дълга рокля, а по-късно вдигаше градуса на настроението в бял минижуп, чийто дизайн наподобяваше клавиши на пиано.

„Много обичам да пея в България. Това е най-вълнуващата за мен страна. Именно тук стават най-хубавите ми концерти”, призна певицата. На сцената тя бе подкрепена от оркестър и атрактивен балет, мъжете от който я понесоха на ръце още при първото изпълнение.

Лепа Брена ще си тръгне от Пловдив днес, като ще отдели време и да разгледа забележителностите на града. В началото на седмицата, на 3 април, звездата бе в София, за да присъства като ВИП гост на предаването „Като две капки вода”.