Само седмица след като обяви грандиозния си концерт в София, сръбската мегазвезда Лепа Брена ще покори още една европейска столица – Лондон.

Именитата певица ще зарадва многобройните си фенове в Обединеното кралство с внушителен концерт на 29 септември (петък) в зала Troxy. След повече от 10 години от последното й участие в Лондон, сега юго легендата се завръща за едно още по-въздействащо шоу.

Билетите за дългоочакваното събитие вече са в продажба в мрежата на Eventim и са на цени от 35 до 60 паунда.

За концерта й в Англия изпълнителката на емблематичния хит „Ti si moj greh“ отново се довери на българската компания Moko Solution, която е организатор на шоуто в София. За предстоящата й визита на Острова звездата признава, че е изключително развълнувана и няма търпение да се срещне отново с феновете си в английската столица. „Щастлива съм, че ще споделя с публиката в Лондон емоцията и любовта ми към музиката.“ – допълва символът на сръбската сцена.

Освен вечните и любими песни „Luda za tobom“, „Jugoslovenka“, „Bosanac“, „Mače moje“, „Ja nemam drugi dom“, иконичната Лепа Брена ще представи парчета и от новия албум, който се очаква скоро да излезе на пазара.

Концертът на Лепа Брена в Лондон е на 29 септември в зала Troxy. Билетитие са вече в продажба и могат да бъдат закупени на цени от 35 до 60 паунда в мрежата на Eventim. Вратите отварят в 20:00, а началото на събитието е в 21:00 часа.

За всички фенове на Лепа Брена у нас, концертът й в София ще е на 18 декември в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 20 до 55 лева. VIP пакети за събитието можете да закупите от