Дни след като легендата на сръбската музикална сцена Лепа Брена обяви голямата изненада, с която ще сюрпризира публиката на концерта й на 18 декември в Арена Армеец, звездата заяви, че екипът й вече работи с пълни сили по подготовката на биографичната лента за живота на певицата. Новината за голямата изненада бе съобщена лично от изпълнителката на „Ti si moj greh“ на пресконференция, специално за която Брена пристигна в България.

Филмът, описващ вълнуващия път на любимката на Балканите към върха, ще бъде излъчен непосредствено преди началото на BEST OF шоуто в София. Специално за събитието се подготвя по-кратка 30-минутна версия на лентата, която в оригинал ще е в три части по 40 минути. Биографичният разказ ще включва и ексклузивни кадри от личния архив та Лепа Брена, неизлъчвани до този момент.


По време на визитата й у нас югозвездата разкри още, че феновете, закупили билет за концерта в Арена Армеец, освен любимите хитове „Ti si moj greh“, „Luda za tobom“, „Jugoslovenka“, „Bosanac“, „Mače moje“, за първи път ще чуят и песни от новия албум на звездата. Сръбската певица, която вече 35 години е на върха, обещава още шоуто й на 18 декември да бъде по-мащабно, впечатляващо и запомнящо се от когато и да било.