Любимката на Балканите Лепа Брена идва у нас с огромен екип от специалисти за предстоящия концерт на 18 декември в Арена Армеец. Антуражът на звездата наброява повече от 80 души - техници, озвучители, сценографи и балет, които ще пристигнат от западната ни съседка ден по-рано. Съвсем очаквано балканската икона ще бъде придружена и от голям екип от професионалисти, които ще се погрижат за изключителната й визия – асистенти, стилисти, коафьор, гримьор.

Впечатляващи визуални ефекти, невероятно шоу и уникална хореография очакват всички фенове на сръбската легенда. Самата Брена се слави като изключителен перфекционист в работата си, затова за нея е важно да държи под контрол всеки детайл от подготовката на срещата й с българската публика.

На 18 декември вълнуващият спектакъл ще започне с 30-минутен биографичен филм за живота и кариерата на звездата, който публиката в Арена Армеец ще има възможност да види за първи път у нас. Гост-изпълнител на концерта ще е синът на юголегендата - Стефан Живойнович, като двамата ще изпълнят заедно и обща песен. Това ще бъде дебют за талантливия младеж пред българските почитатели на сръбската певица.