Балканската мега звезда Драгана Миркович обзаведе сръбската си колежка Лепа Брена с чисто нов Maybach S500 срещу сумата от 150 хиляди евро.

Легендарната певица, която на 16 декември ще наелектризира сцената в „Арена Армеец“, сбъдна една от мечтите на Брена, а именно да стане собственик на един от най-скъпите и луксозни автомобили в света.

Според сръбските медии Лепа Брена лично се е обърнала с молба към звездното семейство да й съдействат за новата придобивка, която е пожелала да вземе на лизинг. Както е известно, съпругът на Драгана - Тони Биелич, е голям любител на луксозните автомобили и е оторизиран дилър за продажби на Maybach.



По думите на Миркович те имат много поръчки, най-вече от Дубай и САЩ, както и от световно известни личности като Селин Дион и Jay-Z. Премиум автомобилът, на който Брена се е спряла, е един от най-елегантните модели на марката. Луксозното возило задоволява дори и най-високите изисквания по отношение на ексклузивност и комфорт.

Феноменалният интериор е персонализиран по поръчка с ултра луксозен кожен салон, а вградените ароматизатори с парфюми Agarwood и посребрените чаши за шампанско са много малка част от наличните удобства и екстри.

BEST OF концертът на Драгана Миркович е на 16 декември в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 20 до 50 лева.