Според последната клюка македонецът Лестер вече горчиво съжалява, че се е забъркал с триото от Благоевград - Вяра, Надежда и Любов.

В момента победителят от „Биг Брадър" се чудел как да се измъкне, след като сам допусна грешката да флиртува с Надежда и на всичкото отгоре да заживее с трите сестри в софийския им апартамент.Градските легенди носят още, че преди седмица косата му се накъдрила на фитили от притеснение, след като трите грации връхлетели вкупом върху него в една студена вечер. Какво точно се е случило никой не знае, но съседите забелязали, че в един момент красавецът изхвърчал от жилището и тръгнал в неизвестна посока, пише skandalno.net.

На другия ден Лестер потърсил контакт със своя верен приятел - Найден, и пред него разкрил какво всъщност се е случило. Разказал, че когато тризначките се прибрали вкъщи, веднага го атакували с неприлични предложения да правят четворка. Въпреки че отначало идеята му се видяла добра, в следващия момент осъзнал, че ще бъде разкъсан на парчета от русокосите тигрици и отказал. Измислил си някакъв ангажимент и цяла вечер скитал по улиците немил - недраг.

Освен това цялата къщна работа била оставена на неговите ръце, а момичетата седели и се надпреварвали да го юркат да домакинства.

„Ти разбираш ли, че всичко се превърна в кошмар. Върви за хляб, изхвърли боклука, чиниите в мивката станаха много. Само това слушам по цял ден. На практика се превърнах в прислужник. А накрая трябва да слушам непрекъснатото им бърборене, не се издържа вече", споделил Лестер пред Нед.