Лестер вече се предаде и подписа с Пайнера.

Или ако не е подписал и на път да го направи, защото вече е прилапан не от кого да е, а от чалга лъвицата Глория, която ще записва дует с него. Примата има собствено студио и го е поканила да попеят и да порепетират.

Момъкът бил очарован от техниката.

"Аз проучих чалга музиката, признава по детски той. Хубава е, харесва ми и е много лесна за изпълнение. Тук в България я наричат второ качество музика, обаче като ходя по клубовете виждам, че я гледат и слушат само хора екстра качество", обяснява той.

Македонецът е решил твърдо да се пробва на българската музикална сцена, а един дует с Глория ще го изстреля направо на върха, смятат познавачи.

Той много бързо ще се превърне в кумир за младите хора, понеже освен, че има визия, може и да пее за разлика от други наши чалгаджии. Плюс това дамите в този жанр са много, а мъжете са кът.

Ако дуетът излезе сполучлив, Гло смята за известно време да приватизира певеца и да поработят заедно. Други дами също изпитвали интерес към Лестер, но не да пеят заедно.

Те искали да го вкарат в обществото, да го научат на обноски, да го направят свое протеже, а защо не и нещо друго, след като той се съблече по слипове и показа, че има и други възможности.