Летисия Каста отново е в България и продължава снимките във филма на Камен Калев „Островът“. Красавицата бе за седмица в Париж, а след това ангажименти я отведоха в европейската столица на модата Милано.

Кратка ваканция от „Островът” имаше и екранният партньор на Летисия – датският актьор Туре Линдхарт. Той също употреби няколкото си свободни дни, за да се прибере при близките си, само че в Копенхаген.

Режисьорът Камен Калев и екипът му се завърнаха на сушата след месец и половина снимки на остров Света Анастасия (бивш Болшевик). До края на тази седмица екранното действие ще се развива в Sofia Airport Center.



Целият екип на филма работи под пълна пара ­ снимките са по дванадесет часа на ден.

Припомняме, че снимките на „Островът” започнаха през август в София. Седмица по-късно се пренесоха по черноморските курорти, преди да се установят за месец и половина на остров Света Анастасия. Част от екипа, в това число режисьорът Камен Калев и операторът Юлиян Атанасов, които са основните виновници за успеха на „Източни пиеси”, остана през цялото време на острова.

Бойка Велкова, Руси Чанев и Михаил Мутафов пък предпочетоха да нощуват в Бургас. Морски бури обаче на два пъти възпрепятстваха прибирането на сушата и се наложи и актьорите да останат на острова. След няколко дни снимките ще се пренесат в Париж.