Летисия Каста съкрати престоя си в Пловдив, за да се срещне с Джони Деп в Бургас. Те се чули по телефона. В събота Джони Деп се обадил на Летисия.

Двамата са семейни приятели. Каста е от най-близките дружки на жената на Джони Деп – Ванеса Паради, която също е французойка.

Засега не е ясно дали Джони е в Бургас сам или с възлюбената си Ванеса, която навремето бе от големите звезди в музиката на Франция. Деп изненада всички, когато в събота бе разконспириран от фенове в Бургас, видели го край морето. Папараци дори го снимаха във фоайето на хотела, но гардовете на актьора счупиха камерата им.

В клипа на феновете с Деп не се вижда Паради. Летисия пък се снимаше в Пловдив в новия филм на Камен Калев „Островът”. Днес хора от екипа на филма ще дадат пресконференция край морето.

Апартамент

Джони Деп наистина е в Бургас и се е настанил в президентския апартамент на хотел „Приморец”. Сградата е блокирана от гардове, като оправданието е, че повечето звезди от Spirit of Burgas са в хотела и не искат да ги безпокоят. В хотела нощува и футболният отбор на „Левски”. Според запознати Деп е наел президентския апартамент. Там се срещнал с Prodigy, чийто запален фен е. По-късно отишъл и на концерта на групата на фестивала и е влязъл с пропуск, като част от екипа на британците. Според други източници Деп първоначално е бил настанен в друг апартамент, но след заминаването на английските звезди той се е преместил в президентския. Обстановката там е много луксозна, а стаите са декорирани и със злато. Деп е хапнал вътре, като са му били носени предимно вегетариански менюта. След това се дегизирал и е бил изведен от гардовете си през гаража на хотела.

Търсене

Хамлетовският въпрос дали Джони Деп е в Бургас или не, се превърна в основна тема на разговор сред феновете на Спирита. “Не вярвам да е тук, той да не е луд”, коментираха скептиците. Други пък смятаха, че от хотела просто си правят реклама. Присъствието на ексцентричния Деп е невероятна реклама и за самия Бургас, признаха от общината.