Два морски сериала посред зима ще излъчат конкурентните Нова телевизия и bTV, видя Hotnews.bg. „Слънчев бряг” трябваше да тръгне още преди повече от година, но ще можем да го гледаме след около два месеца по Btv. Стартът му обяви през 2018 година лично директорът Флориан Скала на партито за началото на телевизионния сезон, но филмът на продуцентите от „Междинна станция” така и не видя бял свят.

В него участват Бойко Кръстанов, Иво Аръков, Явор Бахаров, Евелин Костова, а режисьор е Димитър Димитров. Сериалът ще повдигне завесата към потайностите на хотелиерския и туристическия бизнес, пречупени през личните истории на персонажите.
По същото време Нова телевизия ще пусне „All inclusive”- морски, свеж, позитивен и много забавен семеен сериал. Две приятелски семейства тръгват на вълнуващо лятно пътешествие от София към родното Черноморие.

Една щура ваканция, изпълнена с много смях, малко сълзи, неочаквани обрати, истинско приятелство и много любов. В началото всеки от героите има своите индивидуални проблеми, но след множество забавни приключения на морето, те се завръщат още по-сплотени и по-променени от всякога. Приятелите откриват, че мечтаният 5-звезден лукс всъщност е маловажен, защото най-ценното е да имаш близки хора до себе си, с които да посрещаш радостите и неволите в живота.

В главните роли по впечатляващ начин се превъплъщават: Ненчо Балабанов, Любен Кънев, Елена Атанасова.

снимка:pr нова телевизия