В ефира на телевизиите с марките “Планета” вече е факт лeтният хит на Илиян, който е със заглавие “Гадже трепач”. Парчето е жизнерадостно, създава лятно настроение и кани на танци. За музиката и аранжимента на новата си песен изпълнителят се довери на Цветан Спасов, а закачливият текст е на Росен Димитров.

Режисьор на лентата е Николай Скерлев, който реализира видеозаснемането в кино студио БУФО в Долна Малина. В продукцията участват много статисти, които се справят отлично с актьорските си задачи. Главната женска роля е поверена на племеничката на Кали, която освен че е много красива, показва и завиден актьорски талант.

В момента Илиян се е отдал на морска почивка заедно със своето семейство като съчетава работните си ангажименти с плажните удоволствия.

В деня на излизането на новата песен на Илиян, той връчи короната на новата “Мис Силикон”, която бе избрана с конкурс в Слънчев бряг. Изпълнителят на “Пайнер” излезе да награди победителката Боряна Миткова, която пък се оказа начинаеща попфолк певица и носителка на титлата “Мис Видин”.

“Успех на колежката и честито!”, в типичния си стил обяви Илиян по микрофона, след което се отдаде на забавления в компанията на свои приятели.
 

Източник и сн.: Planeta.tv