Лиана, която цяла зима атакуваше социалните мрежи със секси снимки от райски места, реши да свали сутиена и в домашна обстановка.Докато колегите й се надпреварват да обявяват участията си след дълга пауза и да канят фенове на първите си концерти, брюнетката реши да си говори с хартия и да пише нова песен. Лиана, която може да се похвали с мъж богаташ, който я издържа и няма нужда да обикаля кръчмите, се е отдала на творчество, при това почти както майка я е родила.

„Можем да сложим цензура на всичко освен на душата си! Дали ще се скрием под дрехите си, дали ще се скрием зад лъскавия си имидж..,няма значение..,все сме скрити някъде там.. От няколко дни “разговарям “с хартиените листа. Изписвам отново десетки думи, за да събера в няколко реда ,още една част от душата си и да ви я подаря чрез песен.. Нито изпитвам глад, нито жажда, нито това, че навън вече всичко работи може да ме откъсне от това състояние..

Единственото което е с мен по цял ден е моята късметлийска бяла химикалка, с която написах “ Като хлапе” и тетрадката.. За пореден път ще съблека душата си пред вас.. и , вярвам, че отново ще получа най- голямата и скъпа награда..- ВАШАТА ЛЮБОВ. Обичам ви..,хлапета“, написа братовчедката на Коцето.