Нумерологията - науката за числата, може да ни помогне да открием закономерностите в нашия живот и да ги използваме правилно. Чрез анализ на рождената си дата може да добием важна информация за характера, съдбата, добрите и лошите периоди в нашия живот.

Вижте каква закодирана информация се крие в рождената ви дата:

01 - Емоционален, жизнен и амбициозен човек с многостранни интереси. Екстравертен тип личност, убеден в собствената си правота и значимост. Практичен идеалист, който разчита на себе си и на своите достойнства. Обича сам да си върши работата. Отличава се с творческа и изобретателна мисъл, с индивидуализъм и стремеж към признание, с воля, решителност, неизразходвана сила, чувства и енергия. Трудно умее да изслушва и да устоява на изкушенията. Този тип хора са устойчиви на изпитания, а еволюцията им обикновено е съпътствана от важни обрати и промени. Равновесие постигат с времето и с натрупването на повече опит. Родените на този ден схващат бързо, действат ефикасно, а животът и действията им са мотивирани от собствени правила и закони. Интересите и усилията им са насочени към стабилни, средносрочни цели. Негативни аспекти: Инстинкти и податливост на влияние – причина за неустойчивост и уязвимост в живота. Егоцентризъм, ревност, прибързаност в действията и оценките.

02 - Тази рождена дата е характерна за човек-идеалист, привързан към традиционните стойности, отличаващ се с конкретни и материални цели. Присъщи за него са вроденото чувство за отговорност и справедливост, методичността и дисциплинираността в работата. По природа е социално мотивиран, ангажиран и общителен, с развито въображение и интуиция. Чувствителен и възприемчив е, с развити инстинкти за притежание. Този тип хора обикновено са силно привързани към семейството си и се нуждаят от партньор/и/ на същото духовно ниво. Притежават способности, които им осигуряват възможност за добра реализация в сферата услугите, администрацията, хуманитарните дейности и професии. В житейския път приоритетно значение може да придобие присъствието или подкрепата на майка/жена с влияние върху общата еволюция на личността.