Красавица с желязно кроше, поразяваща уста и остър като бръснач ум ще забие ток в „Под прикритие”.

Възрастта й ще е близка до тази на Ния, дъщерята на Джаро, но тя няма да е одушевен аксесоар към имиджа на някой мафиот.

Точно обратното – персонажът е централен за сюжета на прощалния пети сезон на хитовото криминале и ще бъде безкомпромисно ченге. За главната женска роля продуцентите от „Камера” търсят нахакана актриса с естествен чар, а сред поканените за прослушване е Лидия Инджова.

От две години тя живее в Брюксел, а в редките си отскоци до София снима хоръра „Вила „Роза” и драмата „Събирач на трупове”. Шанс да запали яхтата под краката на боса Иво Андонов (Захари Бахаров) има и Силвия Петкова. Бившата муза на Калин Врачански стана любимка на публиката като Димитрова, безнадеждно романтичната учителка по литература в „Революция Z”. Петкова е част от каста на Paradise Suite, който е холандското предложение за „Оскар” в момента.

Клапата на „Под прикритие” щракна през септември на марината в Свети Влас, а втората част на снимките ще започне до дни в полите на Витоша. Както „Монитор” вече писа, новото ченге под прикритие ще бъде изиграно от Бойко Кръстанов, който в предишния сезон дърпаше конците на наркотрафика от Босфора към България като Ерол. От три седмици актьорът носи полицейската значка и в друга поредица – ирландската Red Rock.

Ролята на хърватина Адриан Кошош вече премести постоянния адрес на Бойко в Дъблин за половин година. Сега възпитаникът на Здравко Митков снима и във втория сезон, в който си партнира със звезди от „Игра на тронове” и „Смело сърце”. Актьорът с минало на ресторантьор в Германия Димитър Баненкин и звездите на Народния театър Дарин Ангелов и Христо Петров са сред новите попълнения в сериала. Очаква се „Под прикритие” да се завърне на екран през януари.