След като добави поп идола Джъстин Бийбър в списъка с близките си приятели, Лидия Иванова очарова и Робърт Дювал.

Със звездата от „Апокалипсис сега” представителката на България в конкурса Queen of the Universe се срещнала в ресторант в Ел Ей миналата седмица.

„Вечеряхме с приятели актьори, а на съседната маса стоеше Дювал заедно със съпругата си Лучана Педраца.

Заговорихме се и той ни покани да седнем при тях и да поприказваме! Разговаряхме за филми, изкуство. Попита ме дали ми харесва тук. Разказах му малко повече и за България.

Оказа се, че той знае за страната ни и много обича българско кисело мляко или както се казва тук: Bulgarian Yogurt”, разказа за „Монитор” красавицата. На предстоящите „Оскари” 84-годишният калифорниец ще се бори с Итън Хоук, Едуърд Нортън и Джей Кей Симънс в категорията „Най-добра поддържаща мъжка роля”.

Дювал събра адмирациите на критиката като Джоузеф Палмър в „Съдията”, където си партнира с Робърт Дауни-младши.

„Щастлива съм, че имах възможността да срещна човек с толкова чудовищен талант! За мен вълнението, когато срещна известни личности, не идва само от факта, че са известни, а от това, с което са известни и какъв път са изминали, за да стигнат дотук! След това се чувстваш по-целеустремен и изпълнен с надежда и хъс”, добави Иванова.

Между лекциите по медицина в колеж към California University тя намира време за уроци по актьорско майсторство при Ивана Чобак, в чиято школа потенциала си са шлайфали звезди като Брад Пит и Бионсе.

19-годишната хубавица работи и върху изглаждането на акцента си с педагог.

Queen of the Universe ще се проведе през април, а каузата, която отстоява Лидия, е „Предай нататък, за да сбъднеш мечта”.

Събитието е изцяло благотворително и тази година ще подкрепи образованието на децата от Третия свят.

„Ако попадна в челната десетка, ще направя всичко възможно каузата на следващото издание на конкурса да е свързана с България”, вълнува се русата амбиция.