Лидия Иванова представи официалната фотосесия, която е направена специално за участието й в престижния конкурс Queen of the Universe, който ще се проведе през декември в Лос Анджелис.

Фотосесията е заснета в България от модния фотограф Теди Грозданов. Лидия Иванова представя визия с народна носия и бански, на които е с лентата на България. За конкурса е направено и кратко видео, което показва малка част от красивата природа на страната. Видеото е дело на Николай Гарабедян – режисьор и продуцент на хитовия интернет сериал „Типично“.

Припомняме, че Лидия Иванова е сред претендентките на един от най-престижните конкурси в Америка „Queen of the Universe“, който се провежда под егидата на Юнеско. За да се включи в него, представителката на нашата страна е направила множество разработки за проблемите в световен мащаб и тяхното решение, като по този начин е заела позицията, за която се борят представителки от целия свят. “Queen of the Universe“ е един от малкото изцяло благотворителни конкурси.

Тази година каузата на конкурса цели да подпомогне образованието на деца от Третия свят. Лидия успява да спечели журито с идея за своя кампания, която е под мото „Предай нататък, за да сбъднеш мечта“. Самата тя споделя, че образованието за нея е най-силното оръжие и всеки човек заслужава този шанс. В момента Лидия изучава медицина в Лос Анджелис с отличен успех, за да може след това да специализира пластична хирургия.