Певицата ЛиЛана се завърна на музикалната сцена с авторското си парче "Сама".

Тя дълго време не се появяваше, тъй като беше изцяло отдадена на обучението си по икономика в Англия, пише bliasak.bg. Вижте какво сподели певицата:

- Ти си много ранобудна? (б.а. часът е малко преди 11:00 часа сутринта)
- Даже денят ми свърши. По това време вече се подготвям за почивка. Сутрин ставам към 7.30-8.00 часа, за да спортувам. Това ми вдига тонуса за през целия ден. Напоследък ми се случва да стана след 9.00 часа и се чувствам много изморена през деня.

- Това е доста нетипичен режим за певица?
- Да, но типичен режим за спортист (смее се). За поп певица не е типичен режим. От малка спортът ме научи да ставам рано. Аз съм сутрешен човек.

- Направихте парче с брат ти Skiller. Оттук нататък накъде отиват нещата, към албум, към нова песен?
- Парчето „Сама” е първото, на което аз написах музиката и текста. Признавам си, че съм много удовлетворена от този проект и се радвам, че хората харесват парчето. Написах нова песен, предстои да я запиша, ще видим дали Skiller отново ще участва, още не се знае. Имам идея оттук нататък да правя нови неща, които да имат послания, неща които ме вълнуват, които чувствам, които искам да се тълкуват по различен начин. Установих, че когато един артист дава от себе си текста и музиката се получава много по-истинско.

- Окончателно ли се завърна в България или имаш намерение да поживееш отново някъде по света?
- Никога не съм имала намерение да напускам България, но трябваше да завърша магистратурата си, което вече е факт. За мен започва един нов етап от живота ми, в който трябва да мисля вече за развитие след това учене. Не искам да се получи накрая цял живот учене, за да не работя. Засега съм тук и имам идеи за развитие в професионален план в друга област, не само в музиката.

- Сгъването на кашони ли е най-странното нещо, което си правила в живота си?
- Ха-ха-ха, това беше малко шега, но хората много на сериозно го възприеха. Това е нещо битово, с което не се бях сблъсквала. Беше ми любопитно и забавно и затова го разказах. Иначе съм се сблъсквала с много по-сериозни неща в живота си.

- Как реагираш, когато медиите ти свързват името с популярни мъже?
- Само с един са ми свързвали името. Това има значение! Принципно не ги чета и не ме интересува какво пише. Важното е каква е истината.

- А каква е истината?
- Истината я знам само аз, близките ми и приятелите ми. Мисля така и да остане, защото добре се развиват нещата. Това са неща, които не съм длъжна да изкарвам на показ, но в крайна сметка живея в малка страна и малък град.

- Не искаш семейство и деца на този етап. А щастлива ли си в любовта?
- От много години съм щастлива. Чувствам се удовлетворена от това, което правя. Това ме кара да съм щастлива не само заради човека до мен и приятелите ми, а заради самата себе си.

- Какво искаш от тази година за себе си?
- Не искам ново начало в никакъв случай. Искам през тази година да продължа нещата, които са ми се случили през предишните години. Вече съм на 25 години и искам да надграждам.

- Имаш ли намерение да запишеш още някое висше образование?
- Не, стига толкова. Мисля, че от практиката има какво да науча.

- Колко ти се увеличи диоптъра?
- (Смее се). На двете ми очи е различен, но не знам точните параметри. Имам очила, обаче ме е срам да ги нося. Много нелепо.