Проговори приятелката на Александър Деянов-Скилър – брат на певицата Лилана. Цветелина има дълга и сериозна връзка с бийтбоксъра и представи различна версия около ареста на гаджето й. Припомняме, че бившата любовница на Васил Божков Лилана, съдружникът й в IT компанията и нейният брат бяха арестувани в събота с обвинение в злоупотреба с европари. Според обвинението фирми, ръководени от Лилана, са усвоявали европари, закупувайки един и същ софтуер от чуждестранна компания без стопанска дейност.

„Взеха едно невинно агънце, което е добро и смирено създание, бих казала – нежно е, както е момината сълза“, изплака приятелката на Скилър в личния си Фейсбук профил. По думите й братът на Лилана е мълчал, „за да не нарани някого“ и е бил подведен. „Щом има измамници, ще има и измамени. И не е срамно да те подведат, защото си наивен и вярваш в мечтите си. Моето агънце е чиста и невинна душа, дълбоко духовен и смирен човек“, оправдава се Цветелина, цитирана от show.bg.

Тя разказва колко е била изплашена, когато са нахлули в дома й и са започнали да тършуват из личните й вещи, из бельото й… „Сега нямам миг покой. Видях, че всеки е способен да дойде у дома и да те накара да се чувстваш ненужен в него. Нахлуха като свирепи кучета и ме гледаха как плача“, разказва кандидат-снахата на Лилана.

По-късно Александър Деянов бе освободен срещу гаранция от 100 000 лева, а Лилана и съдружникът й останаха в ареста. Разследващите проверяват и дали певицата не е намесена и в аферите на Васил Божков. Припомняме, че двамата имаха интимна връзка преди години, която според запознати е приключила отдавна. Според други обаче Лилана не е спирала да му е любовница.