Брадърката Лили Ангелова не е от светските персони, които пазят в тайна реалната си възраст.

Самочувствието да признае, че е вече на 33 години, идва от факта, че тя има своя стратегия, с която се бори срещу стареенето и благодарение, на която изглежда като 25-годишна девойка.

„Изразителният поглед е най-голямото ми оръжие, но пък стегнатата ми и здрава кожа на лицето, без намесата на ботокс, е нещото, което ми придава тази младост и свежест“, споделя Лили. „Ключът към подмладяването ми е чудото, наречено BIOEFFECT, в което се съдържа ДНК, извлечено от растението ечемик“, ексклузивно разкрива тя.



„Любопитното тук е, че ечемикът се култивира в Исландия под арктичното слънце, в пепел от вулкана Хекла. Клетъчните активатори са произведени в чиста зелена система, по уникална генетична технология, при която се произвеждат вътре в ечемичните зърна, отглеждани в чиста вулканична пемза и във високо технологични оранжерии, като се използва геотермална енергия и поливане с изворна вода“, подробно е запозната Лиляна с технологията, която я разкрасява.

„Всяка себеуважаваща се жена, трябва непременно да се грижи старателно за кожата на лицето и тялото си и по този начин да спре времето, за да бъде винаги ослепителна за околните и най-вече за любимия си, защото именно мъжете са най-големите ни критици!“, завършва мъдро Лиляна.