Изборът на дата за раждане на първородния син на риалити звездата Лили Ангелова бил астрологично решение и то с точност до секундата, научи HotNews. "Астролог изчисли с точност най-добрия момент моят син Мартин да се пръкне на бял свят. 10.57 часа беше нашия час, така Мартин се роди под знака на Близнаци, а асцендента му е Лъв и е роден с Луна в Дева", поясни щастливата майка в предаването "На кафе". Според астрологичната прогноза сина й ще е много талантлив в професията, която си избере един ден. Лили е впечатлена и от факта, че е родила в един и същи ден с актрисата Ева Лонгория и моделът от "Виктория Сикрет" Кандис Суанпол.

Вманиачеността на Ангелова към астрологията датира от преди 11 години. Тогава номероложка предсказва щастливите числа, с които Лили да играе в "Сделка или не" и така тя печели 50 000 лв., а 100 000 били точно в кутия номер 17, за която номероложката й споменала, но спрямо правилата на играта по онова време, нямало как да смени кутията.

Изборът на име също не е било лека задача за Лили и мъжът й Станислав. "Исках да се казва Никола на моята баба. Но тъй като в имената му липсваха буквите Р, М, Б, няколко букви, които чисто вибрационно трябваше да ги има... Така името Мартин си дойде по естествен път. С татко му решихме така да се казва. А и идеята беше да е интернационално име", разясни още брадърката.

23 дни след раждането, Лили не крие, че е изпитвала страх, когато лекарите й поверили Мартин в ръцете. "Беше ме страх да сменя и един памперс, беше толкова шоково за мен. Притеснявах се да остана сама с него", призна Лили. Сега вече е преодоляла тази си бариера, благодарение и на своята майка, която е до нея и много й помага. За бащата на детето си Станислав Костов, екс-Клюкарката на "Папараци" предпочита да не говори. Спомена само, че той не е присъствал по време на раждането, което е по нейно желание, а и той самия не искал да присъства както повечето татковци.

Относно фигурата си Ангелова не се притеснява, защото й остават да свали само 2-3 кг, за да достигне обичайното си тегло от 54 кг. "През цялата бременност бях качила 15 кг. От години се занимавам с холестична медицина и смятам, че бързото ми отслабване се дължи на нея и на това, че организмът ми е детоксикиран, хидратиран. През цялата бременност не спирах да пия различни добавки, които действат на клетъчно ниво и не задържат почти никаква вода. Накрая започнах да заддържам, когато беше момента да раждам. Пиех пробиотици, синбиотици, неспирах магнезиевия цитрат", разказа още риалити звездата.