Поредната интервюирана от Мика Стоичкова за блога й mikamarstyle е една родна красавица, която обаче не разчита просто на физически данни, а всеки един ден се самоусъвършенства, развивайки актьорския си талант, а огромната й добродетел, я подтиква да започне да изучава холистична медицина, за да бъде максимално полезна на околните – ако още не сте се досетили за кой става дума – представяме ви Лиляна Ангелова!

Вижте какво сподели тя пред дъщерята на Камата:

- Кой е твоят стимул в живота?

- Обичам живота си, нямам нещо конкретно поне за сега, което точно то да ме стимулира. Но знам, че един ден, нещото, което ще осмисля живота ми до последната глътка въздух, ще бъде детето ми.

- Коя музика лекува разбитото сърце?

- Всяка, която може да го докосне. За всеки, мисля, че е индивидуално,освен музиката – „любов“. Тогава сърцето отново започва да пее.

- Какво има в багажника на колата ти?

- Мисля, че правилният въпрос за мен е какво няма в багажника на колата ми. Това обаче съвсем не значи, че вътре цари хаос, а напротив, в нея се влиза по „пантофи“, като в апартамент.

- Кой е езикът, който би искал да владееш до съвършенство?

- Разбира се английският…

- Каква имаш усещането, че си била в миналия си живот?

- Най-вероятно някоя загубена романтичка от висшето потекло. Първото важи и за настоящия ми живот. :)

- За какво мечтаеш?

- За много неща, но най-вече за съвършеното семейство! От моя страна знам, че ще дам всичко от себе си, за да постигна тази си мечта.

- Какво би променил, ако можеше да се върнеш назад във времето?

- Някои избори, които са твърде лични, за да ги споделям. Те обаче са дали дълбоко отражение върху мен и за съжаление сега понасям присъдата си.



- Какво ти отнема славата?

- По-скоро нищо….вярвам, че за разлика от много популярни личности, които загубват представа кои са, аз съм себе си до краен предел. На тях им отнема чувството за самооценка, докато мен ме приземява. Въпрос на трезво съзнание. Не съм грандоманка.

- Кое те кара да се усмихваш?

- Много прости неща, например поля от лавандула или слънчогледи, това адски ме зарежда и като видя такава гледка мигновено усмивката ми се появява на лицето.

- Ако животът ти беше филм, щеше да се казва…..

- Ееее, разбира се – „Дързост и красота“, безкрайността му е ключова за избора ми.

- А какъв жанр щеше да е….

- Заплетен любовен сериал.

- А главната роля щеше да повериш на (освен теб) ……

… хмм…определено ми е нужна половинка, която да допринася за бурната ни връзка…желаещи няма да липсват, но кастингът ще е много сериозен. Имам си критерии за мъжа до мен и те съвсем не са свързани с материално състояние, а с качества, които за съжаление към днешна дата са на изчезване. Тоест главната роля ще поверя на някой „защитен вид“ ха-ха-ха.

- Опиши се с 5 думи…

- Сърдечна, позитивна, благородна, леко наивна и много всеотдайна.

- Какво е най-нестандартното нещо, което си правил?

- Те са много като се има предвид двата ми престоя в Биг Брадър. Доста голяма зрителска маса е наблюдавала нестандартните ми подвизи.

- Каква суперсила притежаваш?

- Според мен моята търпеливост е моята суперсила. От нея често си патя де, защото злоупотребяват, но нали все някой трябва да е жертва, защо пък да не съм аз. Май това е една от най-успешните ми роли по неволя. Като един истински професионалист заявявам, че не ми пречи!

Източник: mikamarstyle.com