Риалити звездата Лили Ангелова шашна с огромно деколте гостите си на парти по случай откриването на семеен ресторант в столицата. Бившата клюкарка на "Папараци" се появи в бежова рокля, модел на луксозната марка Herve Leger. Тоалетът подчерта не само пищните форми, но и издаде, че плейбойката не носи сутиен.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lilyana Angelova (@lilyanaangelova) on

Година след като стана майка за първи път, Лили показа нагледно, че е в топ форма. "Има какво още да се желае", с усмивка приемаше комплиментите към нея брюнетката. Сред гостите на светското парти беше почти целия екип на "На кафе", сред които Ева Веселинова, Юлиян Константинов и Илиян Любомиров. Рапърът 100 Кила също се суетеше сред присъстващите, както и скандално известната моделка Зорница Линдарева. Ники Кънчев предпочете да се усамоти с приятели в по-затънтената част на ресторанта. С голямо закъснение се появи и Петя Раева, която бързо се адаптира и намери компания за разговори. 

Поводът за събитието е обновения бивш италиански ресторант на Лили и половинката й - бизнесменът Станислав Костов, намиращ се на столичната улица "Раковски". Заведението вече е с ново име - "Добра година" и нов шеф готвач в лицето на Дани Спартак, нашумял покрай риалити формата Hell's Kitchen, който спечели миналата година.