Сексапилната Лиляна Боянова сама се похвалила пред приятелки, че на няколко пъти й се е случвало да дава воля на страстта си, докато е на работа.

Лили си била вдигала краката в телевизията пред вече бившия си приятел - оператора Добри, който преди време бе женен за най-голямата й конкурентка - Виктория Петрова, пише Всеки ден.

Сексуалните им контакти се случили малко след като красивата журналистка получила трудовия си договор в частната медия за втори път.

Припомняме, че правилото на работното място да не въртиш любов, първа наруши Виктория Петрова, която през 2008 година сключи брак с оператора Добри, а няколко години по-късно по-младата й колежка сложи край на щастието й, прилапвайки за себе си апетитния служител с камера на рамо. И макар след развода на Виктория и Добри да изтече много вода и новинарката да намери далеч по-състоятелен и благонадежден мъж в лицето на министъра на спорта Красен Кралев, то очевидно хубавицата от Варна не забравя лесно и използва всеки удобен момент, за да си отмъсти на врагинята. Според източници, в телевизията се води открита женска война между двете красавици.

Източник: slava.bg, сн.: Булфото