Данъчните яко са погнали звездите. Преслава ще трябва да се отчита за парите, които взе за двойното си влизане във „ВИП Брадър“ миналата година.

Говори се, че и двата пъти, в които прекрачи прага на Къщата, се е опитала да преговаря за пари на ръка. От Нова тв са й отказали, но заради проверката сега и те ще минат под лупата на данъчните. В момента Преслава се вихри в шоуто „Като 2 капки вода“, където си е договорила 80 000 лева официален хонорар. Мълви се обаче, че в действителност се е разбрала за 200 бона, но остатъкът ще й бъде платен на ръка.

Даже бившият съквартирант на Преслава във „БИП Брадър“ – бездарникът Джорджано, е застрашен от проверки на НАП, съобщава Всеки ден. След риалитито той стана особено вървежен и се скъсват да го канят по участия. Говори се, че данъчните само чакали да мине крайният срок за подаването на декларациите, за да му спретнат една хубава ревизия.

Лили Иванова и Васил Найденов вече били подали своите декларации. Примата на родната естрада декларира, че е взела едва 43 000 лева през цялата 2015-а, което прави средно по 3500 лева на месец. „Това е абсурдно! Само едно нейно участие е в пъти по-скъпо, а тя има доста повече от едно на месец“, твърдят в бранша. Напомняме, че през 2009-2010 г. примата отново си имаше проблеми с данъчните. Тогава НАП я винеше за укрити стотици хиляди лева доходи. Кеца е малко по-реалистичен, като е обявил 165 бона за година. Според негови колеги обаче тази цифра също е занижена в пъти. По груби сметки и Кеца, и Лили, са укрили по минимум 500-600 000 лева от бюджета.

Източник: slava.bg, сн.: Булфото