Лили Иванова дойде с мъж на около 30 години на премиерата на „Улицата" на Теди Москов в зала 1 на НДК. Примата на естрадата за първи път се появява с него и все още не е ясно дали това е музикант от бенда, с който тя излиза на концертите си, или друг неин приятел.

По време на постановката придружителят на Лили всячески се опитваше да скрие самоличността си. Всеки път когато любопитен фотограф се приближаваше до Иванова, той слагаше ръце на физиономията си, за да не се го щракнат заедно с легендарната ни изпълнителка, пише ''Всеки ден''.

Интересно е да се отбележи, че примата не се бе възползвала от височайшия си статус, за да се разположи на някоя от ложите. Напротив. Нейното място бе сред „обикновените" хора, и то на един от задните редове. Лили явно бе доста впечатлена от последното представление на Теди Москов, защото след финалната завеса се изправи на крака и дълго време аплодираше актьорите.



Премиерата предизвика фурор в зала 1 на НДК. Изключителен хумор, модерна сценография, смели драматургични решения, откровеност и много истина има в спектакъла, с който режисьорът се сбогува с театъра.

Сред гостите освен Лили бяха вицепремиерът Румяна Бъчварова, която дойде с дъщеря си Лора, министърът на културата Вежди Рашидов, министърът на енергетиката Теменужка Петкова, председателят на СЕМ Георги Лозанов.