10-годишната война между Лили Иванова и Драгомир Драганов, известен като Драго Чая, всъщност била заради мъж, научи „Всеки ден" от свои източници в музикалните среди.

Бившите първи дружки, които имаха доста съвместни участия на сцената и на тв екрана, се скараха през 2005 г. и оттогава двамата не искат и да чуят един за друг. Естрадната прима и настоящият цирков директор се поздравяват хладно, ако се видят на обществено място, но от повече от десетилетие не са се срещали насаме.

Източници на „Всеки ден" твърдят, че дружбата между Лили и Драго Чая ненадейно претърпяла крах, след като певицата научила, че тв водещият хвърлил око на един от нейните гардове и дори започнал да му отправя неприлични предложения. По онова време добре сложеният младеж бил нает да се грижи за сигурността на кубратската дива по време на нейни концерти. След като Драганов се сближил с Лили обаче, той си паднал по един от нейните телохранители.



Изпълнителката на „Детелини" се почувствала засегната, че Драго Чая искал да й отнеме човека, който й пази гърба. Светската клюка твърди, че примата побесняла заради мераците на телевизионера, още повече, че телохранителят не бил гей или дори бисексуабев. Лили Иванова нямала сексуален интерес към бодигарда си, а възприемала младежа чисто професионално. Тя обаче ревнувала, че гардът би могъл да сподели на Драганов подробности за личния й живот, които тя не искала да се разчуят.

Естрадна прима, който е известна със своята свръх суетност, не можела да приеме, че някой идва в дома й и на концертите й не заради нея, а заради някого от нейното обкръжение. И от раз сложила край на приятелството си с Драго и го сложила в графата „предатели".

Иначе двамата бяха близки 7 години, като през това време непрекъснато публично демонстрираха топли чувства. Двамата записаха дуетни песни, пътуваха на турнета из страната, Лили често участваше и в предаването на Драганов по БНТ „Чай". Вече 10 години обаче Лили Иванова не иска да си спомня, че заедно с Драго е пяла на една сцена „Искам те за мен" и че редом до него изглеждаше усмихната и щастлива.

Източник и сн.: "Всеки ден"