Най-малко 25 бона иска естрадната прима Лили Иванова за концерт за ЧНГ.

Певицата обаче все още не била решила дали да почива или да работи за празниците. Певицата вдигна драстично летвата, след като събра над 15 000 души в Арена Армеец.

Говори се, че певицата прибрала от участието 750 000 лева, което е равно на цените на билетите.Тя нямала никакви разноски по наемане на залата, тъй като спонсорите ги покрили. От екипа й твърдят обаче, че най-вероятно тя ще се оттегли до края на януари. Тогава се очаква да обяви плановете си за 2013 година.

Най-скъпи сред мъжете в естрадата, които се подреждат по цени след Лили, са Васко Найденов и Георги Христов. Поне 10 хилядярки ще искат и двамата за участие в новогодишната нощ.

Изпълнителят на "Телефонна любов" все още се колебае дали да тръгне към Пловдив или да приеме морска оферта за Варна.

Изпълнителят на "Черно и бяло" пък щял да се изяви в един от най-скъпите хотели в Поморие, макар че има и оферта от Велинград, пише "Телеграф".

Дует "Ритон" обаче със сигурност ще се вихри в планинския курорт. Роси кирилова е с три оферти - Плевен, Велинград и Златни пясъци. Нейният хонорар е не по-малко от 4 бона.

Под тепетата ще се изявява Мария Илиева - тя ще пее на площада, където кметството организира голямо тържество на открито.

Снимка: Васил Къркеланов