Лили Иванова следи всичко около подготовката на големия й концерт в "Арена Армеец" в София, който ще бъде след около месец.

Най-голямата звезда на БГ музиката споделя в телевизионно интервю за bTV: "Аз съм това, което съм. Хубава, лоша - това съм аз. Мога ли да кажа, че съм най-великата като не съм. Има много по-велики от мене. Аз просто съм една певица, която си гледа работата. Ето и сега и сега аз следя всичко за този голям проект, не съм се главозамаяла".

Певицата признава, че в дома си се развихря, обича да размества мебелите и да си създава уют и разнообразие. За своето начало в музиката казва, че е било трудно, като всяко начало.

Първият й хонорар бил едва 8 лева, но пък си спомня за ранните години с чувство на гордост, защото: "Човек, който не е получавал всичко на тепсия, от него може да се очаква да стане нещо".

Лили Иванова не крие, че има хора, които се опитват да се качат на раменете й, за да изглеждат по-големи. "Всеки ден виждам, че някой се е качил на моите раменца, за да изглежда по-висок от мен, но няма да може" - казва тя и подчертава:

"Аз работя цял живот и няма да спра! Аз се доказвам, аз правя непрекъснато нови неща. Аз трябва да съм перфектна на сцената. Другите неща са моя личен живот. Той трябва да принадлежи само на мен. Той е мой и никой няма право с мръсна пръчка да бърка там".

Снимка: Васил Къркеланов