Колкото и невероятно да звучи, Лили Иванова, която иначе не си отваря устата за по-малко от 5000 лева хонорар на участие, е казала на приятелите си Стунджи и Елица, че ще пее на сватбата им абсолютно безплатно.

"А, не така, обиждаш ни! Как така без пари? Ние държим да си платим труда ти, нищо че сме приятели", възразили веднага младите изпълнители. И почнал пазарлъкът. Обмислят се оферти от рода на 10 лв. за здраве до 10 000 лева за престиж,пише blitz.bg.

Лили ще е единствената VIP персона на сватбата на Елица Тодорова и Стоян Янкулов, която ще се състои до края на годината. Церемонията обаче ще бъде тайна, като за момента не са ясни нито датата, нито мястото.

Тържеството ще бъде в съвсем тесен семеен кръг, без колеги, звезди и медии.

Лили Иванова от известно време е в изключително близки отношения с Елица и Стунджи.

*Лили Иванова

Въпреки твърде ограничените си публични изяви, примата се появи изненадващо на промоцията на последния албум на музикантите преди няколко месеца. Тя ги приветства с огромен букет за най-новия им албум със станалото култово за дуета заглавие "Вода".

Елица и Стунджи се сгодиха в края на 2008 г., при това директно в ефира на БНТ по време на благотворителния концерт от кампанията "Българската Коледа".