Лили Иванова планирала нов концерт в зала Арена Армеец.

Естрадната звезда тези дни поискала от ръководството на най-голямата спортна зала да ѝ дадат графика със свободните дати за месеците ноември и декември. Певицата не уточнила за какво ѝ трябват, но в бранша бързо се досетиха за причината.

Най-вероятно Лили ще се опита да повтори феноменалния си успех от миналата година и ще направи ново шоу. Звездата със сигурност ще измисли хитър начин пак да напълни залата, възможно е този път концертът да не е самостоятелен, а с нейни колеги. "Лили се видя с пари от тази работа. Тя спечели над 1 милион лева от концерта си. Сега пресмята как да повтори удара си и пак да се напълни с пачки", завистливо отбелязват в естрадното съсловие, пишат от "Всеки ден".

Междувременно Всеки ден научи, че новият албум на певицата не върви особено добре. Той излезе около концерта ѝ, но актуалните песни на примата не развълнуваха особено почитателите ѝ. Дискът залежава по музикалните магазини и от него са продадени едва 4000 копия при издадени 12 000. "Хората харесват старите песни на Лили . Тези новите глупости няма кой да ги слуша", коментират в бранша.

Снимка: Булфото