Нова чистка в екипа си е направила със замах примата Лили Иванова. Отскоро естрадната звезда вече не работи с дългогодишния си гримьор Кирил Чалъков, който бе единственият човек, виждал лицето й без капка макиаж през последния четвърт век.
Причината за пропукванията в сътрудничеството им, прераснало във времето в приятелство, била измяна от страна на гримьора, който е най-прочутото име в родния бранш. Лили дочула, че той бил извадил на бял свят тайни от кухнята на нейния будоар, и се разгневила жестоко.

Певицата обаче няма навика да вдига директни скандали на хората, с които има проблеми, а действа безкомпромисно, като просто ги гони от живота си, забравя телефонните им номера и спира да контактува с тях. От лютия характер на певицата са си патили не една и две звезди през годините. Един от първите отстреляни беше Драгомир Драганов. Симпатичният водещ от БНТ имал неблагоразумието да сподели личен момент от биографията на певицата, свързан с рождената й дата, публично и без помайване певицата му "отряза" квитанцията. "Не съм си позволявал никога да споделям лични неща за нея, не знам защо така се получи разривът между нас. Аз продължавам да я ценя", сподели тогава Драго Чая.

Същата съдба миналата година сполетя и мениджърката на певицата - Петя Иванова, която повече от 10 години се грижеше за нейните концертни изяви, турнета, развиваше импресарската й дейност и движеше финансите й. Трудовият й договор бе прекратен от днес за утре, а на нейно място почти веднага се появи снажен левент, на когото в момента Лили е доверила най-важните си дела.