Великолепен Kоледен концерт изнесе легендата на българската поп музика Лили Иванова вечерта на 28 срещу 29 декември в хотел в Банско.

Броени часове преди концерта, в национален ефир бе излъчен едночасовия документален филм “Необяснимо”, посветен на Лили Ивановa, което допълнително допринесе за трептящата атмосфера в залата. Тя беше препълнена с нетърпеливи фенове, които си шушукаха как настръхват от присъствието и невероятния глас на Лили.



Елегантна и неуморна, както винаги, тя пя почти два часа и изправи на крака над 500 човека в залата неколкократно.

“Предстои ни много динамична година, затрупала съм китаристa Ангел Дюлгеров, който работи по новите аранжименти, със задачи и понеже виждам, че новите ни творби ви харесват – ще продължаваме в същия дух и през 2014!”- каза по време на концерта гранд певицата.



Лили вече е в София, където в началото на януари започва активна подготовка за концерта й на сцената на Софийската опера и балет. Изключително различна продукция, нови аранжименти и едни от най-силните текстове и музика, посветени на любовта, са само част от концепцията за събитието, което е обявено за 13-ти февруари 2014 година.