Лили Иванова е отказала да изпее своя песен в дует с Крисия, пише ПИК. Двете звезди се срещнаха на концерт за лекари наскоро. Организаторите първоначално се надявали да предизвикат фурор, като ги пуснат заедно на сцената, но естрадната прима категорично отхвърлила предложението.

„Тя не пее дуети, а и не е редно да излиза с толкова малко дете. Ще вземат после да говорят, че й тя се възползвала от славата на Крисия, както стана с политиците”, оправдали се от екипа на Лили.

Самата тя имала добро отношение към детето-чудо от Разград, което познавала от 4 години. Примата забелязала любимката на Слави на свой конкурс за талантливи деца и още тогава предсказала, че ще стане голяма звезда.

И при новата им среща около концерта преди дни, тя се държала мило с Крисия, поздравила я за успеха на „Евровизия” и позирала за снимка с нея. „Справи се блестящо и цяла България се гордее с теб. Имаш голям талант, но най-хубавото е, че се трудиш. Така се става голяма звезда”, посъветвала детето Лили. Крисия пък побърза да се похвали със срещата им и пусна общата им снимка във фейсбука си.