Лили Иванова отново се подлага на операция. Примата на българската естрада е решила да се подмладява по случай концерта си тази есен.

Този път Лили ще се подложи на лазерна операция за премахване на бръчките. Процедурата е супер иновативна и много скъпа, но както знаем за певицата няма граници нито на възрастта, нито на парите.

Пред последните две десетилетия 74-годишната динозавърка периодично се подлагала на различни интервенции и експериментирала коя е най-ефективната за нея. След като няколко пъти Лили заличавала следите на времето с хиалуронова киселина и ботокс, този път певицата решила да се подложи на един от последните писъци в пластичната хирургия – подмладяване с лазер.



Американската система за третиране на бръчките с иновативния метод действала частично върху кожата, а ефектът бил като след лифтинг.

„И в пластичната хирургия си има някакви граници. Не може да си на 90 и ида искаш да изглеждаш като на 20 години”, одумват безбройните разкрасителни процедури на Лили виртуози на скалпела.

Терапията струва около 3000 лева и гарантира страхотен ефект поне за 3 години, разясниха специалисти. Именно по този начин поддържат лицата си Ваня Цветкова и фолк дивата Ивана, пише hotarena.net.