Поредната невероятна клюка за гранд дамата на родната естрада Лили Иванова, изгря днес по страниците на изданията.

Според нея певицата плаща по 2 000 лева на привлекателни момчета само за една любовна нощ, в която обаче лъвчетата трябва да дадат всичко от себе си и да я спукат от секс.

Слуховете говорят, че юнаците от жиголо - обществото в столицата се надпреварват да предоставят секс услуги на знаменитата изпълнителка, защото тя е изключително щедра към добре представилите се юнаци, пишат от skandalno.net. А ако някой успее да я впечатли с по-особени дарби остава при нея за по-дълъг период, през който тя буквално го затрупва с пари и подаръци.

Лили Иванова не само плаща повече от добре, но и е доста добър „трамплин” за пробив в светското общество. Защото освен, че не жали пари за своите секс партньори, тя щедро споделя контактите си в хайлайфа. Минали по трънливата пътека на славата разкриват, че не един или двама от настоящите телевизионни герои, са се търкаляли в нейното легло през трудните моменти на своята кариера.

Единственото изискване на Лили Иванова е мачовците да са повече от дискретни за секс отношенията им и да не обелват нито дума, дори с цената на живота. Косвено доказателство за тези истории е личното признание на певицата, която много пъти е разказвала, че отдавна не търси нова любов, защото си има всичко и е напълно задоволена.