За пореден път Виктор Калев забавлява до насита гостите на вип парти с превъплъщението си в легендарната естрадна певица Лили Иванова. Актьорът от ''Шоуто на Слави'' отново възхити множеството си почитатели с брилянтните си имитации на любимата си изпълнителка Лили Иванова. Най - много вип гостите се шашнаха от ексцентричното и забавно изпълнение на Виктор Калев на песента ''Ветрове''.

Припомняме ви, че неотдавна Лили Иванова и Виктор Калев бяха големи дружки и дори се появяваха заедно на участия, но отскоро те не могат да се дишат. Примата на българската естрада не можела да понaся някогашния си другар, който изгубил всякаква мяра и прекалил с гаврите по неин адрес. Според запознати Лили Иванова много съжалявала, че някога е допуснала до себе си актьора и дори го проклела на няколко пъти типично в свой стил, пише skandalno.net.



Днес легендарната певица не желае да се среща по никой начин с някогашния си близък приятел Виктор Калев, а ако има нещастието тази участ да я сполети, певицата подминава с безразличие актьора, без дори да си направи труда да го поздрави поне от куртоазия.