Лили Иванова реализира паметен шопинг с покупки за 60 000 лева в Лондон седмици след рождения си ден.

Камарата пари отишла за бутикови дрехи, обувки и аксесоари от най­-луксозните магазини в света, намиращи се в британската столица. Звездата е похарчила половината печалба от концерта си там, за да се обзаведе с най-­актуалните дамски модели на висшата мода.

„Замина с 3 куфара, а се върна с 10! Такова чудо не бяхме виждали. Останала е цели два дни след концерта, само за да пазарува. Похвали се, че е била ВИП клиент на няколко бутика, които приемат само с препоръки и са й отделили по няколко часа за мерене и разглеждане. Да не говорим, че си е купила по поръчка и няколко чифта обувки и сега чака да пристигнат чак след няколко месеца", обясняват шашнати от изненадващата шопинг разходка на Лили хората й у нас.



Всички обаче са категорични, че звездата няма защо да се притеснява напълно заслужава сериозния пазар, тъй като е спечелила рекордна сума от концерта си в Лондон. Примата е пяла пред повече от 2000 българи в клуб „Трокси". Цените на билетите ­ от 32,50 до 48 британски паунда, въобще не стреснали почитателите й и бяха изкупени много преди концерта и простата калкулация сочи, че звездата е прибрала поне 70 000 лири приход.

Срещу сериозната сума обаче певицата е наградила с истинско шоу феновете си зад граница. Връщанията на сцената били толкова пъти, че изкарала на бис почти половин концерт.