Лили Иванова и Патрисия Каас станаха първи приятелки след концерта на французойката у нас преди десетина дни.

Примата на българската естрада от години много харесвала френската Мадона. Затова й изпратила огромен букет цветя на пресконференцията й в България. Това поставило началото на тяхната близост.

Букетът от Лили не бил в сценария на посещението на Патрисия и я изненадал много приятно. След пресконференцията тя поискала да й разкажат за жената, която й го е изпратила. Когато разбрала, че това е най-голямата българска певица, Каас веднага поискала да я запознаят с нея и я поканила да се видят.

Лили Иванова, разбира се, приела на драго сърце да се срещне с Патрисия. Двете дами се харесали от пръв поглед. Те намерили много общи черти помежду си. И двете са певици, имали са бурни любовни истории с известни хора, макар и любовниците на нашата прима да са по-малко популярни в сравнение със завоеванията на Каас. И двете обаче в крайна сметка остават сами, но с гордо вдигнати глави продължават живота си.

Нашата прима разказала на Патрисия за концерта си в парижката зала „Олимпия" и за предстоящото си шоу в лондонския „Ковънт гардън" заедно с Васко Василев. Двете дълго разговаряли, смели се и дори поплакали заедно, когато споделяли най-тъжното в живота си - факта, че не могат да имат деца.

В крайна сметка за малкото време, което Патрисия прекара в България, тя много се сближила с Лили и двете се разделили почти като сестри, пише ''Всеки ден''.